Γίνε Εθελοντής

Μπορείς να συμμετάσχεις κι εσύ με εθελοντική εργασία στο έργο του Συλλόγου

Γίνε Εθελοντής

Προσφέροντας λίγο από τον ελεύθερο χρόνο σου μπορείς να βοηθήσεις τα παιδιά μας στην Αιθιοπία. Παράλληλα με τη γνωριμία της δομής ενός Κοινωφελούς Οργανισμού που λειτουργεί 26 χρόνια, όλοι οι εθελοντές λαμβάνουν βεβαίωση εθελοντισμού.
Θέλεις να βοηθήσεις; Μπορείς να συμμετάσχεις κι εσύ με εθελοντική εργασία στο έργο του Συλλόγου. Συμπλήρωσε τη φόρμα εθελοντή στο τέλος της σελίδας και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σου!

Ομάδα κατασκευών

Έλα στην ομάδα μας για να δημιουργήσουμε μαζί αντικείμενα για τα bazaar μας! Όλα τα έσοδα από τις δωρεές στα bazaar πηγαίνουν στη στήριξη των παιδιών μας στην Αιθιοπία.

Προσφορά ειδών

Έχεις είδη που θέλεις να προσφέρεις δωρεάν; Επικοινώνησε μαζί μας για να συνεννοηθούμε για την παράδοση/παραλαβή τους.

Οργάνωση & υποστήριξη εκδηλώσεων

Θέλεις να αφιερώσεις λίγο από τον χρόνο σου για να υποστηρίξεις τις εκδηλώσεις μας; Επικοινώνησε μαζί μας.

Second hand – Second chance

Έχεις φουλάρια, κοσμήματα, τσάντες, που δεν φοράς πιά και είναι σε καλή κατάσταση; Μπορείς να τα φέρεις στα γραφεία μας καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Ένα άχρηστο αντικείμενο για εσένα μπορεί να μετατραπεί σε ένα πιάτο φαγητό για ένα παιδί!

Ομάδα social media

Ασχολείσαι με τα social media, γνωρίζεις αγγλικά και έχεις λίγο ελεύθερο χρόνο να διαθέσεις; Επικοινώνησε μαζί μας για να ενταχθείς στην ομάδα των social media.

Γραμματειακή υποστήριξη

Επικοινώνησε μαζί μας αν θέλεις και μπορείς να προσφέρεις εθελοντικά γραμματειακή υποστήριξη τις εργάσιμες μέρες και ώρες που λειτουργεί ο Σύλλογος.

Ομάδα αποστολών

Σε ενδιαφέρει να ταξιδέψεις στην Αιθιοπία με δικά σου έξοδα και να βοηθήσεις στις αποστολές μας; Συμπλήρωσε την φόρμα εθελοντή και θα σε ενημερώσουμε εγκαίρως για την επόμενη αποστολή. (Λόγω των συνθηκών στην Αιθιοπία με τον εμφύλιο πόλεμο δυστυχώς δεν γνωρίζουμε πότε θα πραγματοποιηθεί η επόμενη αποστολή.)

ΦΟΡΜΑ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ