Μαρία Αραπογιάννη

Μέλος

Βιογραφικό

Αποφοίτησα από το 2ο Γενικό λύκειο Γλυφάδας το 1987.
Από το 1987 έως το 1889 εργάστηκα σε ναυτιλιακή εταιρεία στον Πειραιά στο τομέα του chartering.
Το 1989 κατόπιν διαγωνισμού εντάχθηκα στις τάξεις του Πολεμικού Ναυτικού ως Υπαξιωματικός και αποστρατεύτηκα το 2020 ως Αξιωματικός. Στα 31 χρόνια της στρατιωτικής μου σταδιοδρομίας ασχολήθηκα κυρίως σε επιχειρησιακές μονάδες του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού καθώς κ ως executive secretary στον Αρχηγό ΓΕΝ και άλλους πολιτικούς προϊσταμένους.
Είμαι μέλος στον Σύλλογο από το 2001, έχω υποστηρίξει ένα κορίτσι τη Helen έως την ενηλικίωση της στο κέντρο Dessie και πρόσφατα έκανα ανάδοχή ενός αγοριού του Tomas στο κέντρο Assela.
Έχω ταξιδέψει 3 φορές στα κέντρα που υποστηρίζουμε στην Αιθιοπία, Dessie και Kombolcha και έχω εισπράξει τα χαμόγελα, την ευγένεια και τις αγκαλιές κοριτσιών κ αγοριών και χαίρομαι που βλέπω να είναι οι περισσότεροι λαμπροί επιστήμονες, άλλοι με καλές δουλειές και να έχουν δημιουργήσει τη δική τους οικογένεια. Πραγματικά πολύ συγκινητικό.
Για τον Σύλλογο, αυτό που με γεμίζει ιδιαίτερα είναι η ανιδιοτελής προσφορά των μελών και η συνύπαρξη όλων σαν μια μεγάλη, αγαπημένη οικογένεια.